Audi 80: Gasklepregelaar kapot?

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,6

Hoi, ik heb een AUDI 80 waarvan de motor soms spontaan uitvalt en de auto stationair niet goed loopt. Volgens de garage moet er een nieuwe gasklepregelaar in. Dit ding kost zo rond de 350 euro. Weet iemand hoe ik aan een (gereviseerde) gasklepregelaar kan komen of heeft iemand een andere oplossing?

Simon92

Geplaatst door Simon92 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik zou zeggen: Op naar de sloop; er zijn al zat van zijn broertjes daar beland en de onderdelen hoeven dan niet veel te kosten.......

Simon92 (0), 16 jaar geleden

Bedankt voor de tip mbt de sloop, maar dat valt tegen! Ik heb er tot nu toe geen gevonden bij de sloop. Ze zijn er allemaal al afgehaald. Daarom zoek ik toch nog naar een ander goedkoop adresje.., maar het is niet eenvoudig..

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Dit blok vind je terug in golf, jetta, vento, Audi 80, en passat. Moet wel wat voor te vinden zijn hoor. Let even op het onderdeelnummer en als dat klopt heb je het goede.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.