Audi A3 2009: Geen communicatie meer met de boardcomputers!

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: CDA, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 118

Mijn audi A3 staat nu in de garage,de garage heeft gebeld en zei me dat al mijn communicatie computers van de audi eruit lagen zoals de abs en de aansturing en nu is mijn vraag is dat door mijn accu en wat kunnen ze hieraan doen?.

Cor56

Geplaatst door Cor56 , lid sinds 1 maand geleden

3 Reacties

bert klein PRO, 1 maand geleden

Door hard rezet gedaan te hebben door de accu polen tegen elkaar te houden mogelijk regelapparaat intern te beschadigen.

Ehombie PRO, 1 maand geleden

wat heb je precies gedaan? Obv deze info is het moeilijk je te helpen...(bovendien zal een doorsnee gediplomeerde garage/monteur echt wel weten waar ze aan toe zijn...)

atte PRO, 1 maand geleden

Ligt in veel gevallen aan een defecte centrale controle unit (J519). Deze is gemonteerd onder het dashboard bij de A-stijl. Als er een andere gemonteerd moet worden, dan die met een diagnosetester aanmelden. Maar controleer als eerste de massaverbindingen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.