Audi A4: Kapotte pomp van Centr. Vergrendeling (CV)

Bouwjaar: 1999

Mijn CV doet het niet. Volgens de dealer is de pomp kapot. Reparatie bij de dealer zal ca. e500,00 kosten. Wil graag weten waar deze pomp in de auto zit en of het de moeite waard is zelf e.e.a. ter hand te nemen...

audilover

Geplaatst door audilover (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Rick9756 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik dacht rechts achter in de kofferbak zowel bij sedan als avant. Zit in schuim. Het onderdeelnummer staat op de bodem. Ze zijn veelgevraagd maar misschien hebben wij een gebruikte. 0413 319463.

audilover (0), 19 jaar geleden

Het zit inderdaad achter in de kofferbak. Er zijn veel verschillende modellen/typenummers in omloop hetgeen het vinden van een geschikt model moeilijk maakt. Indien je een aanschaf moet je er echt zeker van zijn dat het past. Het valt aan te bevelen dat je deze onderdeel zelf op haalt en ter plekke uit probeert. Heb trouwens zelf nog niet 1 gevonden (bij mij in de buurt=Tilburg).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.