Audi A4 : led achterlichten

Hallo,

Ik heb van mijn audi a4 (b6) de achterlichten vervangen voor led achterlichten alles werkt alleen als ik op de rem trap geeft de computer aan dat er een lampje kapot is van de remlichten(wat niet zo is want de leds branden gewoon)wie kan mij daar mee helpen.groetjes.d

d.schuring

Geplaatst door d.schuring (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Santa (0), 17 jaar geleden

LED-jes nemen minder stroom af dan gloeilampen.......

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Zo is het. De computer weet exact hoeveel stroom de lichten opnemen. Dat is nu veel minder geworden, en daarom brand het controle lampje. Als je dit wilt oplossen moet je op de 42 watt uitkomen die je remlicht normaliter opneemt. Ik weet niet hoeveel leds er per remlicht inzitten, maar dat zal met 15 per kant wel ophouden. 1 led neemt 0,02 ampere dus dat schiet niet hard op. Het beste kun je 2 21 watt lampen aan je remlicht knopen en deze verbergen in de kofferruimte. Alleen dan zal je controlelampje doven als je remt.


Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.