Audi A6 Avant: niet uit te lezen abs probleem

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 V6 TDI

Deze audi is binnengekomen met ABS storing was eerst niet uit te lezen, tijdens de roetmeting ging het rode uitroepteken uit en het asr lampje aan. De auto was toen wel uit te lezen en bleek een kapotte ABS sensor te hebben rechtsvoor. Deze is vervangen was toen weer niet uit te lezen, later wel uit te lezen en ook kunnen resetten. ABS werkte goed maar later kwam de ABS storing weer terug (rood uitroepteken knippert en abs brandt). Zodra de storing er in zit is niks uit te lezen behalve climatronic, als de storing weg is is de auto wel uit te lezen maar wordt er dus geen storing gevonden.

De stekker van de ABS-unit is schoongemaakt
ABS sensor rechtsvoor is vervangen.

Alvast bedankt.

jaaphospers

Geplaatst door jaaphospers (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

erwinvn (0) PRO, 13 jaar geleden

Zeer waarschijnlijk is je regelapp. ABS kapot.

Hans4045 (0) PRO, 13 jaar geleden

auto op contact en dan aan de stekker buigen,als je hem dan hoort klikken is hij waarschijnlijk overleden,opsturen naar actronics is dan een mogelijkheid.

succes,

Hans l

Roy10511 (0) PRO, 13 jaar geleden

Staat toevallig je stuur dr ook scheef in???? Probeer eerst eens het stuur iets naar links of rechts te draaien en dan uit te lezen en te wissen..... of anders net als de collega's zeggen denk ABS unit kapot.
Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.