Audi 90: Olie in Gasklephuis

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 10v

Bij mijn audi 90 vijfcilinder heb ik vandaag het luchtfilter en gasklephuis gedemonteerd.
Nu zat het gasklephuis redelijk vol met olie. Het lijkt er op dat dit uit de carterontluchting komt aangezien deze hele leiding ook aardig wat olie bevatte. De auto rijdt verder goed en loopt rustig stationair, wel dieselt hij na. Wat kan er hier gebeurd zijn? (Ik heb de auto pas een paar weken en weet nog niet of ik deze houd)

ArjenSQ

Geplaatst door ArjenSQ (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 90? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Dat nadieselen kan komen door een verkeerd afgestelde onsteking,laat dit eens controleren in de garage,gasklephuis wordt altijd smerig naar verloop van tijd,maak deze schoon of laat dat doen en eventueel in basis zetten,weet alleen niet of dat kan met dit type motor.

Ricky,

max71 (0), 16 jaar geleden

kijk eens wat voor octaan gehalte de benzine moet hebben niet dat je verkeert tankt als je 98 ron moet hebben of 95 staat soms wel in de tank dop met een sticker of kijk in het instructie boekje ,met een verkeert octaan gehalte kan hij ook gaan na dieselen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 90 of stel zelf een nieuwe vraag.