Audi A4-Avant: Radio navigatie

Bouwjaar: 2004

Geachte lezers,
Hebben hier een klant staan die een radio navigatie uit een 2006 auto heeft gekocht,dit heeft hij in een 2004 A4 avant gezet en het werkt prima ,alleen nu wil hij dat bv de zenders ook in het display tussen de tellers zichtbaar is,kan ik dit verandern met vag-com,of is er een ander foefje voor.

vriendelijke groet,

Hans l

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Heeft zijn instrumentenpaneel wel deze optie?

Hans4045 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo Ricky,
Dat weet ik niet,klant heeft radio ergens anders gekocht en inlaten bouwen,ik kan ook geen contact krijgen met de radio,dashbord zegt geen commincatie met radio,dus zal het dashbord wel niet geschikt zijn.

inieder geval bedankt voor de reaxtie.

Groet,

Hans l

Ary (0) PRO, 16 jaar geleden

Als je de auto uitleest met een Testkast van Vw/Audi dien je een extra tussenkabel te gebruiken om de radio en xenon uit te lezen. Maar als het instrumentenpaneel bij het uitlezen aangeeft dat er geen communicatie is met de radio zal er geen canbus verbinding zijn met de radio en het canbus systeem.
Dit is een vereiste om het systeem goed te laten werken.Ook dient er een groot beeld instrumentenpaneel gemonteerd te zijn om de informatie hierop weer te geven.

Gr. Ary

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.