Audi A4: regenwater in interieur

Bouwjaar: 1995

hallo,

ik heb sinds kort allemaal regen water achter de bijrijdersstoel staan. de vloer is echt kletsnat.
weet iemand hoe dit water naar binnen kan komen? een gat in de bodem lijkt mij uitgesloten omdat een audi nauwelijks roest.

groetjes jasper.

jasper5196

Geplaatst door jasper5196 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Santa (0), 18 jaar geleden

Jasper, er staat alleen water achter de bijrijdersstoel? Niet er voor? Mijn Passat had dit ook eens. Bleek er regenwater via de deur naar binnen te komen. Kijk eens bij het portierrubber op de dorpel. Is dit ook nat? Doe anders eens een testje: portier open en met een gieter water tegen de portierruit gieten en dan door een 2e persoon de onderkant van het portier in de gaten laten houden. Komt al het water wel via de ontwateringsgaten naar buiten...? Of komt er ook water bij de bekleding vandaan?

erwinvn (0) PRO, 18 jaar geleden

ik denk dat de afwatering onder je accu verstopt zit. en dat het water dan via je interieurfilter naar binne komt. controleer maar eens of je filter nat is(geweest).

jasper5196 (0), 18 jaar geleden

bedankt voor de reacties, ik ga meteen even controleren.

ibo4643 (0), 18 jaar geleden

Klopt maar zoek in bij deze hoeken links en recht afwatering

Deze schoonmaken komt door modder , bladderen etc raakt hierna verstopt check ook ff je interieur filter of die goed op zijn plek zit .

Atilla,

Santa (0), 18 jaar geleden

En, Jasper..?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.