Audi A4-Avant 2016: Spoed Audi/vw monteur gezocht voor klis

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Motorcode: CVN, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 110

Is er een Audi of VW monteur die mij met spoed kan helpen met ene koppeling probleem ik zal het goed belonen aangezien ik op vakantie zou gaan met de auto.
Probleem is als volgt
Koppeling problemen. Recent koppeling set (koppelingsplaat/dubbelmassa vliegwiel/drukgroep en drukmakerij) vervangen. Nu merk ik het volgende:
1- Gevoel dat de koppeling niet helemaal ontkoppelt bij volledig indrukken pedaal niet soepel schakelen naar z’n 1 en 2 bijv.
2- geluid bij indrukken pedaal alsof lager aanloopt.
3- tijdens rijden als je snel koppeling indrukt en loslaat blijft deze langer ontkoppeld dan het pedaal en blijft dus hangen in hoge toeren.
Ik ben met spoed op zoek naar iemand omgeving Utrecht die me kan helpen aangezien ik op vakantie zou gaan met de auto dit weekend.

Geplaatst door

jm5459 (100)

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4-Avant of stel zelf een nieuwe vraag.