Audi 80: stilvallen motor en soms wel weer aanslaan, dan weer niet.

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 85kw

nu al een paar weken last met onze audi 80 bj 1993

Wie Helpt???

Problemen met het stilvallen van de motor, soms een week geen last en dan zomaar opeens houdt hij ermee op.

Dit is nu al een paar keer gebeurt, soms kun je hem direkt daarna weer starten en soms zoals nu het geval is doet hij helemaal niets. Zo op het ene moment kan hij weer aanslaan, de startmotor gaat wel rond maar hij pakt hem niet aan.

We hebben hem al bij een audi garage laten uitlezen maar geen problemen gevonden.

wel al de bobine vervangen maar helaas was dit het niet.

Bougies vonken wel.

Wie weet raad

M.V.G
Rachel de Vries

racheldevries

Geplaatst door racheldevries (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

racheldevries (0), 17 jaar geleden

Oh ja, uitlezing bij audi dealer, gaf wel aan kortsluiting in de plus. Maar wat dit inhoudt weet ik niet.

Elie vermeersch (0), 17 jaar geleden

Mijn pa heeft ook een 80 2.0E ABK van 94 en die heeft iets in die aard! Ook redelijk frequent zo: je bent aan het rijden aan bvbd 90/H en opeens kun je geen gas meer geven net of hij krijgt geen benzine meer. Dan moet je de motor stilleggen en weer starten en is het gedaan! Je kan geen gas meer geven tot ongeveer aan een 30km/h of zo en dan kun je zonder hem stil te leggen blijven rijden aan 30. Enkel met stilleggen en herstarten kun je weer normaal gaan rijden! Ook uitgelezen maar niets te vinden. In de garage dachten ze aan de kat waarvan het binnenwerk zou loszitten. Ik heb de kat uitgebouwd en meegenomen naar de garage maar hij zat dus niet los. Wel zeiden ze dat hij wel al redelijk veel woog en dat we dus best een andere kunnen steken, maar kost wel rond de 400€ geloof ik. Je kan er nog door kijken dus ik vind het niet nodig daar het normaal niet aan de kat kan liggen. Wel heb ik een vacuumleiding die loszat er terug opgezet. Die vacuumleiding zit als je naast het rechtse voorwiel staat en je kijkt naar het inlaatstuk waar AUDI in gegrift staat, je kijkt daaronder en dan zou je een stukje dunne doorzichtige vacuumleiding moeten zien komen van onderen die dan met een rubberen stukje van tussen de 45-90° aangesloten zit op dit inlaatstuk? Mss even nakijken? Bij mij heeft het niets veranderd

racheldevries (0), 17 jaar geleden

bedankt voor je snelle reactie Elie. we gaan het morgen bekijken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.