Audi Q5: trekhaakaansluiting stekker Q5

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel

kan iemand mij vertellen waar zich de stekkeraansluiting van de trekhaak bevindt . volgens bosal bevindt deze zich in de rechterzijflank achteraan , maar ik vindt geen enkele aansluiting of fiche . volgens audi is deze niet voorzien en moet dit door de computer aangestuurd worden .heeft iemand hier ervaring mee ?
het gaat hier over een q5 van vorig jaar .

mvg christoph

stoffel10

Geplaatst door stoffel10 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi Q5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

idesca (0), 13 jaar geleden

stoffel10
Ik kom net teurg van de garage met een Q5 Tiptroinc van september 2009. Trekhaak laten monteren en electriciteit is niet aan te sluiten.
Garagist heeft heel de dag liggen navragen (oa bij Audi in Brussel) en daar wist men te vertellen dat de stekkers R1 en R4 normaal op de 'kabelboom' moeten zitten en dat dit meebesteld moet worden van in het begin (bij fabrieksbestelling kost 110euro) en als je dit achteraf moet vervangen moet je HEEL de kabelboom vervangen. Kost 2600 euro !!!!! (ex btw) - niet geplaatst. Een aparte kabel trekken kan niet want ledverlichting (richtingaanwijzers + verlichting is allemaal LED). Heeft te maken met electronica die vooraan zit en moet tevens opnieuw geprogrammeerd worden. Overigens is het zo dat als je ean caravan of boot wil trekken je een zwwrader alternator en koeling moet plaatsen !!!! Is mij zo verteld. Dus hop inruilen die auto en deze keer een ernstig merk kopen. Bij de lease maatschappij worden ze nu wel gek.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Q5 of stel zelf een nieuwe vraag.