Audi A1 2012: Waar opletten bij aankoop

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Vermogen (kw): 63

Hallo,
Ik sta op het punt om mijn 1e auto te kopen, nu ben ik erg van van een Audi A1, nu heb ik een gezien die uit 2012 komt, bijna 150XXX op de meter. Het is een attraction S-line met kantel dak.
Zijn er mensen die kennis hebben van dit bouwjaar of model? Zijn er dingen waar ik op moet letten?

Bedankt alvast !

Angela B

Geplaatst door Angela B , lid sinds 2 weken geleden

1 Reactie

Hans4040 PRO, 2 weken geleden

Het oordeel is tweeledig. Wie geen Audi-fan is, zal de A1 zien als een dure versie van de Volkswagen Polo. De standaarduitrusting is karig en de bijna noodzakelijke opties zijn uiterst kostbaar. Voor de prijs van een aangeklede Audi A1 zijn snellere, spannendere luxueuzere en vernieuwendere auto's te koop.

Wie Audi-liefhebber is, zal de A1 juist zien als de gedroomde aanvulling op het bestaande aanbod. Voor Audi-begrippen is de prijs namelijk laag. Bovendien heeft de compacte A1 dezelfde hoogwaardige uitstraling als de grote Audi's. Het weggedrag is prima en dit kleintje legt moeiteloos lange afstanden af op (zeer) hoge snelheid. De prestaties van de "1.4 TFSI" zijn uitstekend, terwijl het verbruik bescheiden is. Met de juiste opties is ook het uitrustingsniveau gelijk aan dat van iedere andere Audi. Daarmee biedt de A1 het echte Audi gevoel en brengt dat binnen het bereik van een grotere groep kopers.
Bron: https://www.autozine.nl/audi/a1-2010-201...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A1 of stel zelf een nieuwe vraag.