Bentley Arnage : bentley arnage 2001 v8 6.75ltr automaat

wie o wie heeft technische gegevens van deze auto of kan deze verkrijgen.

De kop(pen) moet eraf, heb ik speciaal gereedschap nodig?
Zitten er riemen of kettingen om?
Zo zijn er nog wel een paar vragen ,dus ik hoop dat iemand technische informatie heeft.

Ik hoor graag van jullie....................

info@garagekloosterman.nl

opelfreak

Geplaatst door opelfreak (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Bentley Arnage? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ton11564 (0), 16 jaar geleden

De Bentley heeft de "oude" Rolls motor. De Rolls heeft een BMW blok. Deze Bentley heeft een onder liggende nokkenas. Dus geen problemen met kettingen of riemen naar de kop. De kleppen worden door stoterstangen bediend.
Er is (afgezien van engelse maat gereedschap) niet echt speciaal gereedschap nodig. Al heb je voor sommige dingen wel grooet gereedschap nodig. Let wel op dat de cilinderbussen niet meekomen. Als je die er dan uit moet halen kun je de pech hebben een gevecht aan te mogen gaan om ze los te krijgen. Blokker de bussen als je de koppen eraf hebt, anders komen ze misschien toch omhoog.
Tot slot, als je de natte bussen eruit moet halen moet je het carter eraf halen en heb je wèl speciaal gereedschap nodig. En spierballen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Bentley Arnage of stel zelf een nieuwe vraag.