BMW 3-Serie: Aanschaf 320d touring

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel

Hallo,

Sta voor de keus om evt. een 320d Touring Executive aan te schaffen. Bouwserie 2004-2005. Heeft 100000km gelopen (waarschijnlijk uit de lease vroeger terug gekomen).
Zijn er bekende euvels bij dit type. Bij een proefrit speciale zaken te beachten?
Alvast bedankt

turbo_rob

Geplaatst door turbo_rob (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

fvanson (0), 14 jaar geleden

Ik heb zelf een E90 320d gereden t/m km-stand 178.000.
Geen zware technische problemen mee gehad. De enige symptomen (die ook bij de nieuwe facelift nog aanwezig zijn) zijn piepende stabilizatorstangrubbers bij koud weer (in wintertijd, wat op te lossen is met invetten) en matten waarbij het klitte-band zich lost). Een heel enkele keer vastlopende navigatie-/entertainmentsysteem (max. 1x per jaar). Verder werkelijk geen problemen bekend met de auto die ik gereden heb, en net vervangen heb met weer een 320d.

Veel plezier ermee!

Hans4037 (0) PRO, 14 jaar geleden

De doelstelling van deze site is het oplossen van TECHNISCHE problemen van auto's. NIET een advies- en/of informatiesite voor aspirantkopers van een (andere) auto.
De topics waarin toch om aankooptips cq. adviezen wordt gevraagd worden door het moderatorteam gesloten.
Indien iemand de vraagsteller toch van informatie wil voorzien, kan deze dat doen door de vraagsteller rechtstreeks per email te benaderen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.