BMW 3-Serie: Alle richtingaanwijzers blijven branden

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 i

Als ik het contact opzet en ik laat de linker of rechter pinker werken, is alles OK. Start ik echter de motor, dan beginnen alle pinkers te werken. Als ik dan de motor stil leg en de sleutel uit het contact trek, blijven ze branden. Ik heb reeds al een nieuwe relais (2 stuks) vervangen. Daar ik een goede relatie heb met iemand die in een sloopbedrijf in Wijnegem werkt, mag ik alle onderdelen eerst uittesten voor ik ze aankoop. Ik heb het volgende reeds geprobeerd. De richtingschakelaar, het dashboard, het contactslot en alternator als ook een nieuwe regelaar, nu heb ik een nieuwe batterij gekocht op aanraden van een Off Dealer. Die de oude uitteste en slecht bevonden had. Met als resultaat, nog steeds geen richtingaanwijzers. Ik heb ook de meeste massa verbindingen gecheckt, deze waren alle in orde. Nu rij ik maar rond zonder de relais in de zekeringdoos. Wat kan nog de oorzaak zijn? Een elektr schema zou welkom zijn.

rz40sl

Geplaatst door rz40sl (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kleijn (0), 15 jaar geleden

is het niet de schakelaar van je alarm lichten groet willem2

rz40sl (0), 15 jaar geleden

Deze is ook al uitgetest. Was in orde. Bedankt voor de snelle reactie.

rz40sl (0), 15 jaar geleden

Heb het gevonden. De fout lag in het relais van de noodknipperlichten. Deze is niet geintegreerd met de relais van de richtingsaanwijzers, en deze zit onder het dashboard en niet in het motorkompartiment zoals voor de relais van de richtingsaanwijzers.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.