BMW 1800: auto start niet meer

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Hallo ik heb een probleem met mijn bmw 318i cabrio e36 autom. uit 1995. Hij start niet meer!!! Als ik de sleutel omdraai
doet hij helemaal niets meer. Het is net of de startblokkering er nog op zit. De accu is goed en laad ook gewoon bij. Het rare
is dat hij het gisterochtend niet deed en gisteravond startte hij gewoon weer alsof er niets a/d hand is. Als ik de auto op contact heb staan hoor ik wel een rare tik om de 2 a 3 seconden en deze komt achter het dashboard vandaan. Als je de motorkap opendoet hoor je de tik aardig hard maar deze komt niet van de startermotor maar ergens vooraan onder de luchtuitlaat onder het raam. Iemand een idee wat het probleem is en hoe ik dit kan oplossen?

teun11293

Geplaatst door teun11293 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 1800? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

stefan84 (0), 18 jaar geleden

kijk eens naar de aansluiting op je startmotor ?

misschien is je startmotor zelf overleden,of het startrelai wat defect aan het gaan is.

Stefan

teun11293 (0), 18 jaar geleden

Ik kom net thuis van het werk en hij start nu wel weer gewoon. Zo gaat het iedere keer. 's Ochtends doet hij niets en 's avonds doet hij het gewoon. Waar zit het startrelais??

stefan84 (0), 18 jaar geleden

als het goed is gewoon in de zekeringkast onder motorkap..

w.keulders (0), 17 jaar geleden

Kan ook misschien de keuzehendelschakelaar zijn. Ik heb zelf automaatbakken gereviseerd en dit af en toe wel en dan weer niet starten kwam best vaak voor. Was dan vaak die schakelaar.

Gert-Jan1 (0) PRO, 17 jaar geleden

Slechte massa, controleer je accu klemmen, controleer je massa kabel aan je blok.

stefan84 (0), 17 jaar geleden

laat anders even iemand meten op de startmotor terwijl jezelf aan de sleutel draaid..zo kun je het één en ander uitsluiten..

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 1800 of stel zelf een nieuwe vraag.