BMW 7-Serie: bmw 730i E32 1987 problemen

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 730i/735i

goedendag, ik heb een bmw 730i uit 1987(E32) met een 735i motor erin (recent vervangen). na plaatsing van de 3.5 liter motor en bekabeling plus computer heeft mijn bmw super mooi gelopen. maar na enige tijd nu begint hij weer de kuren te vertonen die hij deed met de 3.0 motor. met de 3.0 motor had ik naast de versleten nokkenas ook al het probleem van slecht starten en onregelmatig stationair draaien. wij dachten dat dit kwam dooe nokkenas en hebben motor vervangen. dit heb ik gedaan bij een vriend van mij die een alfa,fiat garage heeft. heeft werkelijk alles nagelopen en gezocht maar hebben tot de dag van vandaag het probleem nog niet gevonden. wat wij hebben vervangen is:

3.0 motor met 360.000km voor een 3.5 motor met 180.000km.
alle bedrading plus computer overgezet.
nieuw onstekingshuis,rotor,bekabeling,bougies. (plus 6e cyllinderherkening)
brandstof toevoer nagelopen maar twijfelen nu aan de pomp.

dingen die nu weer fout gaan zijn eigenlijk weer als vanouds met de 3.0 motor dus we gaan denken aan het stroom gebeuren. de meldingen die hij constant geeft en niet vindbaar zijn zoals bremsdruck(zo nu en dan). abllendlicht(zo nu en dan). kuhlwasserstand(zo nu en dan). olieendruck(zo nu en dan). het gaat en komt maar steeds. ook mijn alarm gaat spontaan af.
hoop dat iemand weet of heeft meegemaakt wat er met mijn auto aan de hand is.

Mvg. mark

renault1911

Geplaatst door renault1911 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 7-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

paul2001 (0), 14 jaar geleden

heb je al eens naar de drukregelaar gekekn van het injectiesysteem . Ik heb dit ooit ook eens gehad en heb de benzinepomp vervangen en de drukregelaar en probleem was opgelost.
Problemen in je dashboard zijn vaak de battarijen die in je dashboard zitten. Zijn bij bmw duur gewoon naar handyman gaan. Zijn 2 oplaadbare AA baterijen


grt Paul

renault1911 (0), 14 jaar geleden

oke paul nou bedankt voor je reactie, wij hebben de bransdtofpomp vervangen voor een nieuwe en probleem is inderdaad opgelost. dat met het dashboard gaan we ook eens uitproberen. hij rijd weer als vanouds nu die weer brandstof krijgt hahaha.

mvg mark

paul2001 (0), 14 jaar geleden

gelukkig
áchterop het dashboard zitten 2zwarte plastic draaiding die moet je omzetten enb dan kan je het verder uitelkaar halen
succes Paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 7-serie of stel zelf een nieuwe vraag.