BMW BMW 318 TDS: Damp in koplampen.

Bouwjaar: 1996

Hoi jongens,
ik zit met het vervelende probleem van damp in mijn linker koplamp, volgens de dealer is dit een probleem dat normaal is voor deze lampen, maar de keuring keurt mijn wagen hiervoor af vanwege een door de damp niet uit te meten lampafstelling.
Wat kan ik hieraan doen om voorgoed van die damp verlost te zijn, een nieuwe lamp heb ik al eens laten plaatsen toen mijn wagen nog in garantie was, maar de nieuwe lamp had hetzelfde probleem.

Johnny5749

Geplaatst door Johnny5749 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

gaat de damp weg als je een tijdje de lampen laat branden?

Johnny5749 (0), 19 jaar geleden

In de zomer wil dit wel eens lukken, maar met de koude van nu niet, laatst heb ik ze met een verfstripper warmgeblazen tot de damp weg was, maar na een 2-tal kilometer gereden te hebben was de damp er terug.

BEEMER320D (0), 19 jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem gehad bij mijn 325 uit 94.
Ik heb toen voor de keuring de koplamp met een föhn droog geblazen.
Ik heb toen ook eens een tijdje de kappen van de stadsverlichting bovenaan los laten staan dat hielp ook wel wat maar ik heb het nooit echt weg gekregen.

Christian1701 (0), 19 jaar geleden

Mogelijk kun je de binnenkant inspuiten met anti condens spray. Dit is overal te koop. Wordt normaal gebruikt om het beslaan van ramen tegen te gaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.