BMW 3-Serie: deurslot

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Beste mensen,
Weet iemand hoe ik het deurslot kan demonteren aan bestuurderszijde? Kan het zijn dat ik het raammechanisme eerst moet verwijderen, want dat zit wel in de weg. Het probleem is dat het metalen staafje van het slot niet meer verbonden is met de deurklink. Ik kan dus enkel nog de deuren vastdoen, maar niet meer open.

gietje

Geplaatst door gietje (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Weet het even niet meer precies, maar je hoeft niet het hele raam mechanisme te verwijderen, enkel 1 strip daarvan omdat die in de weg zit.

Bedoel je het slot demonteren of de klink zelf ?

Als je een spiegeltje hebt, kan dat best helpen, je kunt dat in de deur kijken.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Binnenzijde deur ( slot )

[url=http://img706.imageshack.us/i/sdc10307l....][img]http://img706.imageshack.us/img706/2803/...[/img][/url]

gietje (0), 14 jaar geleden

Ik weet eigenlijk niet precies wat ik moet demonteren om het staafje terug te plaatsen . Op de foto zie je het kort metalen staafje die verbonden is met het cylinderslot. Dat is niet meer verbonden. Ik zal zien wat het beste is om te demonteren. Alvast bedankt

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Dat staafje zit onderaan op de foto gewoon erin geschoven in een plastic houdertje..Misschien kun je deze zo weer terug erin schuiven, mits dat houdertje waar hij invalt niet kapot is, anders ligt hij er zo weer naast.

Anders even de raamgeleider die op de foto te zien is verwijderen, dan kun je het deurslot eraf halen, om de handgreep te verwijderen moet je boven de greep het plastic kapje weghalen, daarachter zit hij vast geschroeft.

Gr Stefan

gietje (0), 14 jaar geleden

Het staafje is bovenaan los, ik denk dat het gemakkelijker zal zijn gewoon alles te demonteren om een goed overzicht te hebben. Nu we weten hoe dat moet zal het al veel gemakkelijker gaan. Dank u Stefan voor de hulp, ik hou je op de hoogte.

groetjes,
Guy

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Guy

Succes ermee en laat even weten hoe het afgelopen is.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.