BMW 3-Serie: geluid bij sturen/ stuurbekrachtiging

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 318i

hey beste BMW-rijders!
ik heb eeb vraagje; sinds ongeveer een week heb ik een raar geluid bij het sturen (vooral bij langzaam rijden merk ik het), het is een rauw geluid, lijkt wel mijn stuurbekrachtiging.....Is dat ernstig en/of is het te verhelpen. Zo ja, enig idee hoe en/of dat prijzig is.

Bij voorbaat dank!!!

Dave1

dave1

Geplaatst door dave1 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

riemspanning controleren en het oliepeil v/d pomp

John5695 (0), 17 jaar geleden

Hallo dat heb ik ook alleen bij uiterst stuuruitslag zowel links als rechts een tikkend geluid wat je ook in je stuur voelt verder geen problemen alleen bij maximale stuuruitslag ,wat denken jullie is de stuurbekrachtigibgspomp overleden dus maar compleet vervangen of is het iets anders ,stofhoezen en rubbers zijn nog heel
gr John

stefan84 (0), 17 jaar geleden

nou john

bij compleet uitsturen hoor je de meeste auto's wel ietsje geluid maken,moet je je niet zo druk over maken indien hij wel nog normaal werkt,en je dit probleem alleen hebt in de uiterste stuurstand..

mooi zitten laten en verder rijden..vervangen kan altijd nog..

wat bedoelde je met : > tikken..?

Stefan

John5695 (0), 17 jaar geleden

eigelijk meer ratelend ,maar nu doet ie het af en toe wel en af en toe niet maar zoals je zegt als tie het voor de rest goed doet ,gewoon verder rijden, iig bedankt voor de reactie

John

BMWWillem (0), 17 jaar geleden

het geluid wat jij hoort john, bij maximaal sturen (tegen de aanslag), is het overstorten van de pomp, dit kan verder geen kwaad dus inderdaad gewoon doorrijden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.