BMW X5: injecteur verwijderen X5

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3000cc

Hallo,
Ben hier bezig met de injecteurs er uit te halen en de eerste twee zijn vlot gelukt maar de volgende vier zitten goed vast!Heb met de kleine torks vijsjes gedraait om de injecteur al liftent eruit te halen maar als deze volledig uitgedraait zijn lukt het nog niet!Iemand hiervoor een goede andere methode?

ise

Geplaatst door ise (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW X5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Ise

Als ze zo niet los gaan, heb je er normaal gesproken een stukje speciaal gereedschap voor..

[url=http://img130.imageshack.us/i/83134561.p...][img]http://img130.imageshack.us/img130/1272/...[/img][/url]

[url=http://img264.imageshack.us/i/67910717.p...][img]http://img264.imageshack.us/img264/9503/...[/img][/url]

Gr Stefan

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

kruipolie ertussen spuiten en slaghamer(glijhamer) gebruiken met een beugeltje onder je verstuiver maken een soort stevige haak

bmwdrenthe (0), 14 jaar geleden

hallo ise. even een tip. ik zou de torxjes niet omhoog draaien om zo je verstuiver er uit te krijgen, je beschadigd hiermee geheid de draad in de cilinderkop. volgens mij is de enige methode met een slaghamer./ persoonlijk ben ik niet zo'n fan van het speciale gereedschap dat BMW voorschrijft. er is ook een slaghamer die je rechtstandig op de verstuiver kunt plaatsen, je moet hiervoor de bovenste wartel van je verstuiver draaien (het deel met de electrische connector) je kunt dan in een rechte lijn je verstuiver er uit tikken. de meeste bosch service punten hebben deze trekker wel, mischien kun je hem lenen. hopende dat je hier iets aan hebt.
groeten bmw drenthe.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW X5 of stel zelf een nieuwe vraag.