BMW 7-Serie: Kloenk en verbrand rubber lucht

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0v8 automaat

Ik heb sinds gisteren een probleem, als ik de auto in de achteruit zet of bij gas loslaten weer gas geef hoor en voel ik een kloenk onder de auto.
Ook ruik ik een verbrande rubber lucht na een een ritje op de snelweg.
Nu hoorde ik van een kennis dat dit waarschijnlijk de hardyschijf is die tussen de cardanas zit omdat deze van rubber is, kan iemand dit bevestigen of weet iemand wat het nog meer kan zijn?

bas sedan

Geplaatst door bas sedan (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 7-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

bas sedan (0), 15 jaar geleden

Even een update:

Net nog even een paar keer de auto in de achteruit gezet en toen ik onder de auto keek lag er een stuk rubber onder de auto net achter de automaatbak.
In het stuk rubber zitten afdrukken die lijken op canvas of nylon draden

KawaBmw7 (0), 15 jaar geleden

Zou idd die hardyschijf kunnen zijn. Maar als de stukken rubber al onder je auto liggen zou ik er niet meer mee gaan rijden. Laat er ff iemand naar kijken die er verstand van heeft voordat je nog meer kapot rijdt.

arya (0), 15 jaar geleden

Er zit namelijk draadjes in die hardyschijf, Gelijk da KawaBmw7 zegt er niemeer mé rijden en direct oplossen of je gaat uw versnellingsbak en diff nog kapot gaan maken !!

Is zelfs best zelf te doen => uitlaat moet los, daarna kan je aan de cardan.(hardyschijf kost wel zo'n 80 euro)

beste groeten

Alex218 (0) PRO, 15 jaar geleden

uitlaatrubber misschien gescheurd?

vegito (0), 15 jaar geleden

Hardyschijf vervangen met center lager als je die heb anders alleen hardyschijf. Is een bekend probleem en fenomeen bij BMW.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 7-serie of stel zelf een nieuwe vraag.