BMW 3-Serie: koelvloeistof verlies

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 318i

hallo ik heb een probleem auto is al weg geweest voor grote beurt hebben ze koelvloeistof afgeperst maar druk viel niet terug maar het probleem blijf dat ik elke 2 a 3 weken een beetje koelvloeistof moet bijvullen aan het resevoir peilstokje staat dan gelijk met de vuldop en hij moet met koude moter er net boven staan +/2 a 3 cm.maar ik ruik ook een zoete lucht via de luchtroosters als die openstaan matten e.d zijn niet nat.wat kan dat zijn.

pascha 1964

Geplaatst door pascha 1964 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

bieuwke (0) PRO, 12 jaar geleden

lekke kachelradiateur.Als hij weinig lekt verdampt het omdat het daar warm is,en je er lucht langs blaast.Vandaar die zoetige lucht die uit je luchtroosters komt.Dus kachelradiateur vervangen.Succes.

pascha 1964 (0), 12 jaar geleden

en is dit een groot karwei wat het aantal uren aangaat of is het goed te doen ben een leek wat dat betreft en de prijs ongeveer van een nieuwe kachelradiator

bieuwke (0) PRO, 12 jaar geleden

De kachelradiateur kost afhankelijk van het type tussen 125 en 150 euro.Lijkt me geen karwei voor een leek.Voor de exacte reparatietijd zou ik de dealer even bellen,ik weet het helaas niet.Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.