BMW X5: Korte kraak bij stuur volledig rechts of links draaien of hevig

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3.0l

Beste mensen ik zit met een probleem als ik bij het parkeren mijn stuur volledig naar rechts of links draai hoor ik een korte maar hevige kraak aan het linker voorwiel en ook soms bij hevig remmen. Het probleem is dat het niet altijd is. Bij de garage waren ze ervan overtuigd dat het de draagarmen waren inclusief met fuseepennen daar die in 1 stuk zijn, er zat speling op zeiden ze. Dus beide draagarmen vernieuwd, probleem opgelost zeiden ze, de volgende dag parkeer ik en wat hoor ik, hetzelfde gekraak. Terug naar de garage opnieuw zoeken en gevonden beweerden ze althans. De bouten van de ophanging van de voortrein die aan het chassis bevestigt zijn zaten een beetje los ze hebben ze aangespannen en probleem opnieuw opgelost beweerden ze. Twee dagen later zelfde gekraak, terug naar garage. Nu hebben ze de bouten van het stuurhuis aangespannen die bevestigt zijn op de voortrein, ook die zaten een beetje los beweerden ze, maar twee dagen later, je kan het al raden zeker opnieuw hetzelfde gekraak, heeft iemand dit ook al voor gehad? Ik ben mijn vertrouwen in mijn garage nu toch wel een beetje kwijtgeraakt ondertussen. Het heeft mij nu al 850€ gekost en het gekraak ben ik nog steeds niet kwijt maar mijn geld wel. Bedankt voor eventuele reacties.

kleinen67

Geplaatst door kleinen67 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW X5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hennep (0), 14 jaar geleden

heb je gekeken of er nieuwe draagarmen onder zitten ? anders zou het wel je wiellager kunnen zijn. zet em eens op de krik en draai aan het wiel kijk of ie soepel rond gaat

willemdj (0), 14 jaar geleden

Kijk uit met garage's, zodra ze je met een dikke auto aan zien komen rijden denken zo och die betaalt wel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW X5 of stel zelf een nieuwe vraag.