BMW 3-Serie: Krijg bijrijdersdeur niet meer open!

Bouwjaar: 1994

Ik zit met het probleem dat de bijrijdersdeur niet meer open gaat. Het drukknopje zit ingedrukt en kan geen kant meer op (ik heb er al een paar keer aan getrokken, maar je merkt dat hij echt goed vast zit). Het lukt niet met de CV en ook niet met de sleutel. Ik ben me echt aan het afvragen hoe ik dit nu moet oplossen, aangezien ik nergens bij kan (het binnenwerk van de deur). Heeft iemand dit ook wel eens meegemaakt? Goede tips zijn ook altijd welkom.

(PS de rest van deuren functioneert wel normaal)

Littledaddyshame

Geplaatst door Littledaddyshame (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

roykejanssen (0), 18 jaar geleden

ergens anders instappen? ;)
heb je CV? als je met de sleutel draait wat gebeurt er dan?

Maarten6799 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hai Carlo,

Bij een e34 zit een noodopen functie in de bijrijdersdeur. Werkt als volgt: klink omhoog trekken en dan de sleutel helemaal naar rechts draaien. Ik weet alleen niet zeker of dat dit ook bij een e36 werkt. Het beste vraag je dat na bij je BMW dealer. Dan als je de deur open hebt moet je de sloenoid vervangen in de deur. Deze zal naar alle waarschijnlijkheid defect zijn. Kijk ook je "stangenstelsel" na die je sloten bedient op een juiste werking. Je krijgt je knopje niet omhoog omdat het slot op deadlock zit en er niet meer af komt.

Succes, Maarten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.