BMW 7-Serie: Onbalans

Bouwjaar: 1996

Alle wielen gebalanceerd+ aan de auto nog gebalanceerd maar hij blijft trillen bij 80 km per uur niet in stuur maar hele auto trilt ?????

gr. engine :)

engine

Geplaatst door engine (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 7-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

BMWWillem (0), 17 jaar geleden

je moet je reactiearm- rubbers checken. Het is zeker precies bij de 80? Vervang ze maar en het is opgelost.

KawaBmw7 (0), 17 jaar geleden

[quote=BMWWillem]je moet je reactiearm- rubbers checken. Het is zeker precies bij de 80? Vervang ze maar en het is opgelost.[/quote]
Klopt, ik heb het ook gehad met mijn 7.

Techneutchris (0), 17 jaar geleden

Ik heb alle rubbers/dragers voor vervangen, heeft niets geholpen. Heeft iemand ze ook wel eens achter moeten vervangen?

KawaBmw7 (0), 17 jaar geleden

Bij mij 740i zijn ze achter ook allemaal vervangen, heb dat vorig jaar allemaal ineens laten doen met een inspectie II.
Wat ook een oorzaak kan zijn is dat je velgen niet goed gecentreerd op de auto zitten, gebeurt vaak met immitatie velgen, er zitten dan van die plastic centreerringen tussen. Beste is dan ook gewoon wielen met een naafgat wat exact past op de auto, dus geen wielen van een E39 of zo want daar is het naafgat groter van.
De banden zelf moeten natuurlijk ook goed zijn, dus geen banden waar misschien al een keer een noodstop mee gemaakt is of banden die langere tijd ergens gelegen hebben.

Techneutchris (0), 17 jaar geleden

Ik heb originele BMW velgen met nieuwe Michelins erop, die heb ik ook al eens voor en achter gewisseld heb om te proberen of hier het probleem zit. Maaktte niets uit.
Dat van de centrering as me ook bekend ja, heb ik op mijn E34 gehad toen ik andere E39 velgen kocht, was inderdaad ook hevig aan het schudden. Heb toen mooie aluminium ringen gekocht dat ging goed, geen problemen meer.

KawaBmw7 (0), 17 jaar geleden

Dan zou ik toch de wielen is laten balanceren aan de auto, als er dan toch wat in je ophanging achter niet goed is dan denk ik dat ze daar op deze manier wel achter kunnen komen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 7-serie of stel zelf een nieuwe vraag.