BMW 3-Serie: raam bestuurderszijde

Bouwjaar: 1997

Hey, kan iemand mij vertellen hoe ik het volgende probleem kan oplossen aub? Mijn raam aan de bestuurderszijde gaat helemaal omhoog bij het sluiten, waardoor ik mijn deur niet kan dicht krijgen.Het is een cabrio. Hoe kan ik dat oplossen?
Groetjes en alvast bedankt. Cedric

cedric1557

Geplaatst door cedric1557 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

ik weet niet precies hoe het by bmw werkt maar probeer dit eens: in de auto gaan zitten; starten; raam naar beneden; deur dicht; raam helemaal omhoog doen en de knop door drukken en 5a10 sec. vasthouden succes

bmw-ton (0), 18 jaar geleden

In de slotvanger (dus aan de carroserie van de auto)zit een microschakelaar,als je deze indruk met je vinger moet het raam een klein stukje open en dicht gaan.
Grote kans dat de schakelaar kapot is,probeer ook de andere zijde eens als voorbeeld.

cedric1557 (0), 18 jaar geleden

Hey, ik wil jullie hartelijk danken voor de mogelijke oplossingen. Vreemd genoeg was de oplossing devolgende: ik heb mijn batterij afgekoppeld en terug aangekoppeld en al mijn ramen automatisch naar beneden gelaten en terug naar boven gedaan met de deuren dicht en het was opgelost. toch hartelijk dank voor de info. groetjes,Cedric

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.