BMW 3-serie 2007: Raamrubbers vervangen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: N53B30A, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 160

Mijn raamrubbers voor en achter (die aan het achterruitje vastzitten) zijn totaal op. Heeft iemand ervaring met het vervangen van deze rubbers? Moet daarvoor het voorruit eruit of kan de nieuw lijst erin gedrukt worden? En hoe werkt vervangen achter? Alvast dank!

Stefan E93

Geplaatst door Stefan E93 (65) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

4 Reacties

2 maanden geleden - kaleido 1

Zou even langs een carglass of aanverwant en vragen wat zij kunnen betekenen.
Ramen zitten gelijmd en vaak zitten de rubbers/lijsten daarin gedrukt , zij weten precies wat wel en niet mogelijk is.

2 maanden geleden - Stefan E93

Dank voor het idee, zag in de tussentijd volgend filmpje dat erop wijst dat het kan bij de voorruit. Achterruit weet ik nog niet. https://youtu.be/uI_eJHwJBGE?si=QvYPCu_m...

1 maand geleden - Stefan E93

Inmiddels zonder problemen het rubber van de voorruit vervangen. Offenga had voor euro 50 de juiste rubber voor mijn e93. Zit perfect. Uur werk. Tip, gebruik de achterkant van een sushi stokje om laatste lijmrestjes te verwijderen. Zo maak je geen krassen en poets je je geen lamme vinger.

1 maand geleden - Stefan E93

Inmiddels zonder problemen het rubber van de voorruit vervangen. Offenga had voor euro 50 de juiste rubber voor mijn e93. Zit perfect. Uur werk. Tip, gebruik de achterkant van een sushi stokje om laatste lijmrestjes te verwijderen. Zo maak je geen krassen en poets je je geen lamme vinger

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.