BMW 5-Serie: radio ontvangst

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2500

Hallo, ik heb pas deze wagen gekocht maar heb geen radio ontvangst. Origineel zat hier een business cassettespeler in maar de vorige eigenaar heeft deze verwisseld door een originele cd-speler. Nu had ik hem gebeld over dit probleem en hij zei me dat dit komt omdat hij er geen antenne adapter ingestoken heeft, hij zei, ga er een bij BMW halen voor 20euro. Maar steekt deze achter de radio of egens in een zijstijl, en zit de antenne ingewerkt in de achterruit?
Bedankt

dennis2079

Geplaatst door dennis2079 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Dennis

Controleer eerst of de antenne is aangesloten,achterin de radio..zo nee,doe dit dan eerst,past de antenne niet,haal dan een verlooptje,sommige hebben een piemeltje ( mannetje ) en het kan zijn dat je een 'vrouwtje' moet hebben..

Doet hij het nog niet als hij is aangesloten,kijk dan eens naar de antenne zelf,volgens mij zit deze achter het zijpaneel,linkerkant,voor het achterraam,dat is bij de 3 serie ook zo.

Gr Stefan

dennis2079 (0), 14 jaar geleden

thx stefan zal dit weekend eens kijken, en reply geven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.