BMW 3-Serie: spontaan afvallen motor +schokkende motor

Bouwjaar: 1998

heb een touring e36 eind 98 320i vanos motor.het probleem is de wagen reed perfect en is binnen gegaan om op gas te leggen .wat doet de auto nu.
in de opwarmingsfase als de wagen bijna op bedrijfstemperatuur is net voor het streepje half stotterd de motor even dat doet die 1 malig en de toerental naald springt een fractie van seconde naar de 4000 toeren.en voor de rest bolt de wagen dan goed zolang deze niet volledig terug met koude motor moet vertrekken.als ik op gas rij valt deze soms gewoon af als ik ontkoppel alsof je plots het contact af legt.het is een icom vloeibaar ingespoten gas systeem .
hoor ook als de wagen op stationair staat te draaien precies een hartslag toon terhoogte van het instrumenten paneel alsof je met een rubber hamer klopt.
heb ook sinds toen zeer slecht ontvangst op de radio veel storing .+heb 2tft's in de wagen en ik hoor de boxen zoemen .
kan iemand mij helpen .de gas instelateur doet al wat hij kan maar het is een beetje zoeken dit om het zo vlug mogelijk opgelost te krijgen met 2 is beter als alleen.

dddesign

Geplaatst door dddesign (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

dddesign (0), 18 jaar geleden

ik heb zelf maar ziten zoeken dan . mijn wagen doet het niet meer en rijdt voorlopig perfect op benzine moet nu wel de gas terug gaan laten aan sluiten .
wat is er gebeurd.
-heb de vacuum (carter ontluchting los gehad met draaiende motor die viel dan natuurlijk stil
-heb de teorentalsensor (enkel het stekkertje los gehad).
-de kabelboom waar ze naar binnen zijn gegaan voor de kebals van de gas nagekeken en een beetje mee gewrongen.
-heb koelvloeistof nagekeken en ontlucht.
-en de stekker van gasklep los gehad en van de luchtmassa meter.
-stekker van injector 3van vooraan beginnen te tellen zet een beetje gekneld (onder spanning )heb deze los gehad en herdraait.
na dit allemaal te doen ben ik vandaag al terug 2 maal met koude motor vertrokken en heeft deze het niet meer gedaan waar het nu aan lag weet het niet zeker.
- oh ja heb ook de bmc voor 15 min afgekoppelt.(links in motorriumte achter rubere isolasie en dan achter dat zwart klepje.

dddesign (0), 18 jaar geleden

wagen doet het weer

dddesign (0), 18 jaar geleden

HEB WAGEN BINNEN GEDAAN BIJ OF. BMW DEALER HEBBEN MIJ DAAR VRIENDELIJK EN GOED GEHOLPEN .WAGEN UIT GELEZEN EN HET ZOU DE IMPULSGEVER ZIJN OP DE KRUKAS.NU IS DEZE VERVANGEN EN WAGEN RIJDT UITSTEKEND. ZE HEBBEN OOK EEN STUK VAN DE KABELBOOM VERVANGEN DEZE MOES AANGEPAST WORDEN (UPGRADE°
LAATSTE E36 VAN 99 DUS DE KABLS EN DE KRUKAS SENSOR VOOR DE E36 TOT 96 ZIJN ANDERS BLIJKBAAR .
OF DIT NU MET DE MONTAGE VAN DEGAS TE MAKEN HAD WEET HET NIET.
DE 20 WORDT DE GAS TERUG AAN GESLOTEN ZULLEN ZIEN OF ZE DE WAGEN WEER VERKL******.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.