BMW 3-Serie: startprobleem

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.18i

Hallo allemaal,

Dit probleem komt eigelijk heel af en toe voor. Het is me vorige week overkomen en daarvoor was het dik een maand geleden.

Als ik de sleutel omdraai dan begint er iets bovenin de motor heel erg te ratelen! dan kan ik draaien met de sleutel wat ik wil dan maakt de auto geen contact.
als ik de accu eraf haal dan stopt dat geratel maar als ik de accu er weer aan hang dan ratelt die weer. Als ik een tijdje wacht dan stopt het vanzelf en dan start de auto weer perfect. wat zou het kunnen zijn?
startonderbreker of alarm? en wat zou ik hier aan kunnen doen.

En mijn startmotor is al 2 x gereviseerd en gistere starte ik en toen begon de startmotor weeeer te ratelen. kan dit met elkaar te maken hebbe?!?!
is het misschien een relais ofzo?

Gr,

Sjoerd

Eijmer

Geplaatst door Eijmer (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ron-e46 (0), 15 jaar geleden

Beste Eijmer

Klinkt mij als het electrich deel van het contactslot wat dus achterop het contactslot zit gemonteerd
Maar kan ook een losse massa kabel zijn naar de motor
Als hij dit weer doet dan even met een startkabel van de min van de accu naar de motor een verbinding maken dan weer starten als hij dan niet meer rateld massa kabel slecht contact , anders toch het startblok achter op het contactslot.

Succes Ron

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.