BMW 3-Serie: Startprobleem bwm 318Is '95

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Goeiendag,

ik heb sinds kort een Bmw Coupe 318 Is. Rijdt heerlijk, maar nu heb ik hem gister in een wascabine helemaal schoongespoten en gepoetst. Echter toen ik thuis kwam deed de centrale deurvergrendeling raar. Als ik mijn sleutel omdraaide om de deuren te vergrendelen dan ging ze opslot, maar schoten daarna direct weer uit het slot. Na veel proberen en het wat harder dichtgooien van de deur e.d. deed hij het uiteindelijk. Later op de avond nog een aantal keer geprobeerd en steeds hetzelfde euvel. Nu wilde mijn broertje van morgen de auto starten, maar deed hij helemaal niets. Als je de sleutel omdraait en probeert te starten maakt de auto geen enkel geluid. Lampjes op het dashboard, autoradio e.d. doen het allemaal wel gewoon. Probleem met de centrale deurvergrendeling lijkt weer wat minder , ging dit maal sneller op slot. Ook de tweeter-box bij de bestuurdersportier doet het niet meer.
Wat zou het kunnen zijn waardoor de auto niet meer start?
En zouden deze zaken met elkaar verband kunnen houden?

Ik hoop dat jullie mij hier verder mee kunnen helpen,

Met vriendelijke groet,

Koen.

KoenW

Geplaatst door KoenW (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Als dit enkel door de wasstraat is gekomen,controleer dan de DME eens ( motor computer ) deze kunnen n.l niet goed tegen water..achter de accu zit een plastic kapje,als je dit verwijderd zie je hem vanzelf zitten.

Dat je luidspreker het niet meer doet,kan komen door een kabelbreuk,denk aan de kabels/rubber dat via de deur de auto in gaan..

Dat je CV opslot gaat en meteen weer open,kan ook duiden dat één van de deuren niet goed in het slot zit o.i.d

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.