BMW X5: X5 3,0 L DIZEL loopt slecht stationair ,alleen stand drive (aut.

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 6cil. M57d30

Hallo,
Ik heb een x5 automaat ,normaal P stand loopt motor mooi statinoir ,wanneer stand D schakel begint motor schudden,lager toerentaal,loppt onregelmatig.onder het rijden ,acceleren perfect.Alleen stand D en R loopt motor onregelmatig,volgens dealer injectoren inwendige lekkage,dan zou het toch ook stand P slecht lopen,graag informatie ,wie heeft zo iets meegemaakt of nuttige tips,alvast bedankt

X5

Geplaatst door X5 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW X5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

In stand D en R stilstaand heb je een hogere motor-belasting dan in P. Dus zou best kunnen wat de dealer zegt.

X5 (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor de reactie,voor de de-monteren van de injectoren ,is er een manier om te testen welke injector het slecht functioneerd?

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

De lekkage van de verstuivers is via de overloop te meten . Te veel lekkage heeft slecht aanslaan tot gevolg. Het kan ook nog zijn dat meerdere lekken met het broerde aanslaan als resultaat. De verstuivers worden individueel aangestuurd en de draaisnelheid van de krukas wordt bij stationaire loop bij IEDERE verbranding aangepast. Dit is met een testkast uit te lezen . De ene krijgt wat meer de andere minder. Als je nu gaat rijden en een versnelling schakelt wordt daarvan afgeweken . Of bij een handbak (als ze er zijn bij X5) koppeling ingetrapt wordt die mooie loop verlaten .Groetjes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW X5 of stel zelf een nieuwe vraag.