Brommobielen: 12 volt sigaretten aansluiting werkt niet hoe kan ik dit zelf re

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 600, Vermogen (kw): 4

Hallo allemaal,

onze 12 volt sigaretten aansluiting in onze Microcar MC2 doet het niet. Als ik erin kijk zie ik ook wat corrosie dus ben bang dat of een kabeltje los zit en hij geen contact maakt of de aansluiting zelf kapot is. De zekering is het niet want volgens het boekje zitten zowel de sigaretten aansluiting als de radio / cd op de zelfde zekering en de radio / cd doet het prima. Dit laten maken bij een dealer is een optie maar de dealer zit te ver weg en voor ons bijna onbereikbaar. Vandaar dat ik het zelf wil fixen omdat ik nu geen stroom heb voor de Tom Tom

Iemand verstand van de microcar MC2 ?? hoe dit op te lossen

kan ik het middel paneel gewoon open schroeven aan beide zijkanten en dan van onder kijken of er iets los zit kwa draadjes ??

Waar kan ik een juiste sigaretten aansluiting 12 volt kopen welke ik voor de Microcar MC2 kan gebruiken of past elke aansluiting ?

Hopelijk kan iemand ons snel uit de nood helpen alvast bedankt

BlueDragon

Geplaatst door BlueDragon (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Brommobielen MC2? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (980) PRO, 7 jaar geleden

Paneel demonteren om te controleren of het een bedradings probleem is , maar als er veel vervuilling in de aansluiting zelf zit , grote kans dat de plug dan slecht contact maakt.
Bij een automaterialen zaak , zijn vaak wel universele te koop , even de oude er uit halen en mee nemen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Brommobielen MC2 of stel zelf een nieuwe vraag.