Chevrolet US Trans Sport: afkeur apk

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3400

hallo mijn ts is dus afgekeurd op fuseekogel en roest op de balk bij de radiateur en de hand/voet rem doet het amper links 98% rechts 0% de garage kon mij niet vertellen wat dat was.
waar kan ik een fuseekogel halen heb op het net zitten kijken maar nikls gevonden en aps of brezan kan mij ook niet helpen.


alvast bedankt

patensil

Geplaatst door patensil (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan5047 (0) PRO, 11 jaar geleden

even googelen op usa auto's

patensil (0), 11 jaar geleden

ok thnx zal eens op zoek gaan

C.Jonker (0) PRO, 11 jaar geleden

waarom is de website die heb vermeld weg gehaald? ik probeer te helpen !

Mercury (0) PRO, 11 jaar geleden

ik zal je ff een mailtje sturen met het juiste adres voor de benodigde delen...........

gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 11 jaar geleden

Handrem, in bijna 99 % van de gevallen zit de kabel vast, hij wordt nl meestal maar 1 keer per jaar gebruikt, en ja, wel tijdens de apk keuring....kost je waarschijnlijk een set nieuwe kabels, soms is het gangbaar te maken.

Fuseekogel, ja, komt voor, vervang gewoon komplete draag arm, dan zijn die draagarm rubbers ook weer nieuw...(gaan ook heel vaak stuk)

Rotterij bij balk??? wel de dorpels, de remleidingen ook vaak, maar voorin zo slecht? zou kunnen, maar ik heb het nog nooit gezien. ik heb nog wel een donorauto met dat deel goed trouwens....

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.