Chevrolet US Chevy Van: automaat problemen

Bouwjaar: 1980, Brandstof: LPG, Motorcode: 350 tpi

ik heb een g20 uit 1980 met een 350 tpi en een th700r4 uit 1990, als mijn motor koud is scakeld ij perfect maar zodra in een eind heb gereden schakeld hij niet verder dan 2 zowel met als zonder overdrive ingeschakeld.
denk zelf dat er verkeerde olie in de bak zit, wie weet een andere oplossing ???

chevdaddy

Geplaatst door chevdaddy (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Chevy Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

olie en filter vervangen

chevdaddy (0), 16 jaar geleden

bak is al gereviseerd en filter is in juli ook al vervangen, olieniveau is goe, probleem doet zich alleen voor bij warme motor en bak dus vanaf ongeveer een kilometer of 30 rijden.

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

even bellen met autrans of vraag stellen op hun site
gr
peter

chevdaddy (0), 16 jaar geleden

kom bij autrans ook niet verder dan bak reviseren en dit terwijl het probleem zich alleen voordoet als de bak en motor warm zijn, nu met het koudere weer buiten heb ik er ook minder last van en duurt het langer voordat het probleem optreed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Chevy Van of stel zelf een nieuwe vraag.