Chevrolet US Silverado: automaat valt in storing

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: 6.5l

geachte lotgenoten..

ik ben dennis uit schagen, ik heb hier een chevrolet pick-up (silverado) staan met t volgende probleem: de bak (een 4L80E ratio 272)
schakelt verders perfect, nagenoeg alles is dan ook vervangen in de bak...nieuwe platen, seals en keringen..als je er rustig mee weg rijdt verloopt alles soepel ook als je meer dan een half uur rijdt, maar als je vervolgens vlot op ga trekken dan valt hij in storing en werkt alleen de eerste of tweede verselling en daar blijft hij dan in staan en schakelt niet meer op....als ik dan vervolgens het contact uit draai en 'm weer start doet ie t weer goed, dit probleem herhaalt zich als hier boven omschreven..we hebben de bak uit laten lezen en daar kwam t volgende ui: onbekende fout, drukverlies, slip..

hopenlijk kan iemand mij opheldering verschaffen..

met vriendelijke groet, dennis

d.kaaij

Geplaatst door d.kaaij (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Silverado? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Welk code nummer krijg je? 68/39 of p1870/p0741 ? Dat heeft te maken met een uitgelubberde tcc valve, waardoor er te weinig druk in de bak ontstaat en daardoor in noodloop gaat. Even een paar vragen, heb je eerder een bak gereviseerd, en zijn alle seals goed geplaatst, pomp goed in de converter gekomen, waarom is de bak gereviseerd, is de converter gespoeld, lag er veel slijpsel onder in de bak , zat er ook koper tussen het slijpsel???

een hoop vragen, maar geeft misschien voor ons een beter beeld waar te zoeken.

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Silverado of stel zelf een nieuwe vraag.