Chevrolet US Suburban: Gas / temperatuur

Bouwjaar: 2006

Hallo,

Dit is mijn eerste vraag hier... Ik heb een Suburban van 1999 en hij valt de laatste dagen uit op gas, zeker bij een koude motor. Hij start wel gewoon en als de motor warm is, dan loopt hij wel op gas, maar niet soepel. Op benzine rijdt hij wel, maar je merkt dat hij minder vermogen heeft. Nou heb ik ook nog gezien dat de temperatuurmeter sterk oploopt, terwijl de motor pas net draait. En ik meen te merken, zodra de meter weer goed staat, dat de problemen weh zijn, maar dat weet ik niet helemaal zeker. Kan het zijn dat een sensor de verkeerde signalen stuurt? Iemand een idee waar ik moet zoeken?

Bedankt voor reacties!

Yves12381

Geplaatst door Yves12381 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Suburban? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

vd Lans (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik zou eerst even kijken of er wel genoeg koelvloeistof in de motor zit. Als er te weinig in zit dan bevriest de verdamper en loopt hij niet meer op gas.Als dit het probleem is controleer op uitwendige koelvloeistof lekkage en/of koppakking test.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Suburban of stel zelf een nieuwe vraag.