Chevrolet US K1500 1997: geen vermogen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Transmissie: Automaat, Motorcode: VORTEL S.7, Motorinhoud (cc): 5700, Vermogen (kw): 186

Hallo,

Wie kan mij helpen met het volgende probleem;
mijn pick-up mist vermogen, ik heb de auto destijds gekocht met een kapotte motor, deze is toen verwisseld met een vortec motor gelijk aan wat er in zat. dit blok had nog niet op gas gelopen en 160.000km op de teller.
het blok verbruikt geen olie.
omschrijving van wat er gebeurd. tijdens het optrekken heeft hij weinig trekkracht, trek je hem door tot over de 3500 toeren gaat hij er als een speer vandoor. maar niet altijd.. ongeveer 3 van de 5 keer.
motorstoringslampje brand, foutcodes dat er geen signaal van de 3 lambdasondes afkomt. deze 3 zijn toen vervangen door 3 nieuwen en het lampje was uit! om na een 20 a 30 km weer te gaan branden.. dezelfde foutcodes verschenen weer.
de gasboer zegt dat hij hem niet kan afstellen omdat hij geen waardes doorkrijgt.
katalysator is leeggehaald, dat kan ik zien aan het laswerk wat hier aan gedaan is.
bougies en kabels zijn goed. er zijn ook geen foutcodes van misfire. verbruik op gas, en dan wordt er heel rustig mee gereden is 1 op 4.5km.
zowel op gas als benzine doet hij dit.
er zit een gescheiden uitlaat systeem onder. (1 voor de linkerrij cilinders en 1 voor de rechterrij cilinders) 1 uitlaat geeft wel condens de ander niet.


wie heeft raad waar ik zoeken moet?

groet,

Erik.

sjoemie76

Geplaatst door sjoemie76 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US K1500? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US K1500 of stel zelf een nieuwe vraag.