Chevrolet US Express 1999: Kleurencodes voor aanhangwagen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: Vortec 5.7

Nieuw vraagje voor de kenners :-)

Aan de rechterachterzijde van mijn Chevrolet express heb ik aan de binnenzijde een klepje waar de kabelboom voor de verlichting hangt.
Hier hangt ook een kabelboom voor de aanhangwagen (denk ik). Het lijkt erop alsof hier ooit een (amerikaanse) stekker gezeten heeft
die afgesneden is. Er is een witte, een bruine, een gele, een lichtgroene en een donkergroene kabel.
Kan iemand mij zeggen welke kleur kabel voor wat is? Bijv bruin = ground, wit = achterlicht enz. Ook heb ik denk ik kabels te weinig om alles
aan te sluiten.

Achterlicht
Pinker links
Pinker rechts
Stoplicht
Mistlicht
Achteruitrijverlichting

Dank je...

Rudy666

Geplaatst door Rudy666 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Express? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

Rudy, een amerikaan heeft een andere verlichting dan andere auto/s, zo werken remlicht en knipperlicht samen....(rood knipperlicht)

ik pak gewoon achter draden weg voor de achterlichten en de remlichten, ook 1 voor het mistachterlicht (indien aanwezig) en trek 2 draden vanaf de voorste knipperlichten voor de knipperlichten, achteruit?? maar goed, die is acgter ook gewoon aanwezig... ff een proeflampje, 2 personen, kniptang, striptang, goede draadverbinders, wat verschillende kleuren snoer een goede stekkerdoos en een paar uurtjes tijd en je hebt het voor elkaar...... oh ja, een massadraad is ook heel belangrijk...

gr

Peco Power

Rudy666 (0), 12 jaar geleden

Ff de daad bij het woord gevoegd en wat beginnen te meten. Blijkbaar heeft er ooit een trekhaak met aansluiting onder de auto gehangen. Ter hoogte van het rempedaal komt er twee kabels naar buiten, als ik de rem ingedrukt hou en dan meet heb ik op die twee kabels een + en een -. De aansluiting voor het mistlicht verbind ik gewoon van het mistlicht naar de stekker door. De rest van de kabels heb ik doorgemeten met een metertje en dan blijk ik alles te hebben. Zat een beetje met het probleem van knipperlicht en remlicht. Dus nu nog kabeltjes monteren aan de stekker en het moet werken. Thx again Peco.

Grtz

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Express of stel zelf een nieuwe vraag.