Chevrolet US G 20 1994: Motor slaat niet aan

Bouwjaar: 1994

Hallo,

Ik heb een paar weken terug een Chevy van G20 gekocht uit 94. Hij rijdt op benzine en LPG (G2). Afgelopen weekend hebben we er ~400km mee gereden zonder enkele problemen. Om te testen wat ons eigen bereik zou zijn hebben we de LPG afgelopen weekend helemaal opgereden, en daarna met succes overgeschakeld op benzine tot we opnieuw LPG konden tanken. De benzine tank was niet helemaal leeg (van vorige eigenaar), en omdat de auto wat ouder was hebben we er E5 (euro 98) in gegooid, dit zou beter moeten zijn voor oudere autos. Hier hebben we ook zonder problemen ~100km mee gereden.

Nou wil gister ineens de auto niet meer starten. Start motor doet het wel, maar hij slaat niet aan. Zowel op LPG als benzine slaat hij niet aan. Heeft iemand tips hoe ik kan achterhalen wat het probleem is? Ik ben geen auto-monteur, maar ook niet perse onhandig.

Kan het zijn dat er E10 in zat, en een mengel van E5 en E10 problemen geeft qua ontsteking? Tijdens het weekend hebben we de auto verschillende keren gestart zonder problemen.

Kan het zijn dat de bougies het plots hebben begeven? In de afgelopen weken verschillende keren goed opgetrokken (ff die v8 testen + invoegen op snelweg) en dat ging behoorlijk vlot.

Heeft iemand nog andere tips waar ik naar kan kijken? Alvast bedankt!!

SVG20

Geplaatst door SVG20 , lid sinds 2 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US G 20 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.