Chevrolet US Blazer: Niet starten Chev Blazer s10

Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.3l

Hallo misschien kan iemand mij helpen, ik heb een blazer s10 4.3l automaat wil niet starten. bezinepomp hoor ik wel draaien en hij vonkt ook wel
op de bougie's, krijgt wel voldoende benzine wil af en toe wel aanslaan. zou dit aan de onstekingspen kunnen liggen. ik heb ook de Bobine al vervangen.
en weet of heeft iemand nog een inspuit carbaratuur liggen voor zo'n motor.

cabriowout

Geplaatst door cabriowout (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Blazer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Vonken alle bougies? zeker weten? deze heeft volgens mij een krukassensor voor de vonk, en een nokkenassensor voor de brandstof. kat zit niet dicht, komt ook nogal eens voor.

gr

Peco power

cabriowout (0), 14 jaar geleden

ik heb ze zien vonken of deze sterk genoeg zijn weet ik niet. voordat hij helemaal niet meer aan wilde slaan heeft hij nog wel gereden en sloeg af onder het rijden. heeft geen kat meer. bougie's zijn vorig jaar vervangen. het punt is dat de auto op aruba staat en wel een tijd stilgestaan (6 mnd) heeft.
Er heeft een monteur naar gekeken en die dacht dat het aan het inspuitventiel lag en het uit elkaar gehad.het probleem is dat hij nu ook teveel benzine
spuit ,dus dat onderdeel moet ik zeker vervangen maar is daar niet te vinden.

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

florida is vlakbij, daar hebben ze zat, auto verzuipt, da's duidelijk

gr

peco power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Blazer of stel zelf een nieuwe vraag.