Chevrolet US Trans Sport: Raampje rechtsachter bij 3e bank

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4

Rechtsachter bij 3e bank zit een raampje dat niet met de hand is te openen. Ik denk dat het een raam met een motortje is. Op zoek gegaan naar de open en dicht knop maar tevergeefs.

Iemand een idee?

Gr,
Pete

nlpete

Geplaatst door nlpete (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

11 Reacties

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

zit bovenin de console, naast die voor de schuifdeur.

nlpete (0), 13 jaar geleden

Ik heb maar 1 echte knop in de bovenconsole en die is voor het interieur licht, daarnaast een serie kunstknoppen. De zijdeur is ook manueel.

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Dus...... zo kaal heb ik ze nog nooit gezien! achterin is normaal electrisch bedienbaar. ik weet het nu ook niet meer.

nlpete (0), 13 jaar geleden

Ja, ik heb de sobere versie. Dan kan er ook minder kapot gaan...

Maar ja, als er een motortje zit om het raam open en dicht te doen, dan zal er toch ook iets moeten zijn wat daar de opdracht toe geeft. Misschien zit er wel een thermostaat in en dat die hem open doet als de temperatuur boven de 25C komt?

Gr,
Pete

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

ja, die thermostaat zit verbonden aan een lifehammer die je raam er zo uitslaat........ en nu maar hopen dat het geen 25 graden wordt.....

gr

Peco Power

nlpete (0), 13 jaar geleden

Ja, leuker kunnen we het niet maken...

gr,
Pete

nlpete (0), 13 jaar geleden

Iemand ideeën hoe het zit met de bediening van dit raampje?

Gr,
Pete

nlpete (0), 13 jaar geleden

Zo ziet het eruit op de foto: http://yfrog.com/ndpa170002j

hendrik1971 (0), 13 jaar geleden

zoals bij mij maar ik heb wel de knop in het midden consul boven de spiegel.
Ik heb 1 knop om de binnenverlichting aan te doen 1 om de electrische door te blokeren en 1 om hem te openen en om de beide achterraampjes te openen.
Is het normaal dat als je de deuren en of koffer open doet dat de binnen verlichting niet gaat branden en alleen maar gaat branden met die bewuste knop

nlpete (0), 13 jaar geleden

Volgens mij moet je die knop op uit zetten en de draaiknop voor je dashbordverlichting, niet helemaal naar rechts draaien. Dan zou je binnenverlichting gewoon aan en uit moeten gaan als je welke duer dan ook opent. Uitgaan, duurt wel een halve minuut of zoiets, dus je moet even wachten. Als je de auto uitstapt en je doet hem op slot, dan gaat het licht direct uit. De voor leeslampjes op aan drukken als je wil dat die ook aangaan.

Gr,
Pete

hendrik1971 (0), 13 jaar geleden

bedankt NLPETE,
Het is allemaal gelukt met het licht
Bedankt voor je advies.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.