Chevrolet US Chevy Van: slecht of niet schakelen chevy van

Bouwjaar: 1988, Motorcode: 350

ik heb sinds kort een versnelingsbak probleem.
de bak schakelt bij ongeveer bij 60 pas door naar de 2 en direct naar de 3.. schakel ik handmatig bij 80 terug naar de 2 dan lijkt dit op een neutraalstand.. maar hij pakt de 2 wel, maar heel kort en alleen tijdens opschakelen.
ook de overdrive deed het steeds slechter, vannaf het begin schakelde de chevy al heel snel ff terug naar de drive bij een beetje extra gas..
sinds vanavond pakt de chevy bijna tot geen overdrive meer.... de bak is bij de vorige eigenaar gereviseerd een half jar terug, en de bak ziet er ook perfect als nieuw ui, verbruikt en lekt geen druppel olie, de olie staat op pijl, en de olie stinkt ook niet naar verbrande rembanden

watsgebeurt....??? en/of is de bak af te stellen.. ik heb de kickdownkabel losgehaalt, maar het probleem blijft
als ik het goed heb heb ik een 700 v.bak

heeske1

Geplaatst door heeske1 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Chevy Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moparronnie (0), 17 jaar geleden

Hallo.

Dan heb je problemen met de remband of de drukvoorziening naar de remband.
Indien het voertuig is uitgerust met een TH700 dan is dit de 2-4 remband en dus verantwoordelijk voor de 2de en 4de versnelling.

Tijd voor een diagnose door een kundig persoon!

succes,
Ronnie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Chevy Van of stel zelf een nieuwe vraag.