Chevrolet US Express 1999: start niet

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 5700

hallo, zit al een tijdje met een probleem, ik heb een chevrolet express 5.7l van 1999. Toen ik ze kocht startte ze niet, kreeg geen vonk, we hebben toen alles bijna vernieuwd van de onstekingsgedeelte, krukkassensor, nokkenassensor met rotor en kap, bobine en module vernieuwd, maar nog steeds geen vonk toen, van miserie binnengebracht bij een garage, 3dagen later had de man ze aan de praat, wat die juist gedaan heeft is nog een raadsel, hij zei, ontsteking stond 180graden verkeerd en zekering stuk. Tijdje later, zelfde probleem, geen vonk.... uiteindelijk na dagen kregen we ze weer gestart, maar nu ineens weer niet meer. alles gecontroleerd op kabelbreuken maar niets, wel hebben we een vonk. Iemand die hier me verder kan helpen??

alvast bedankt

Danny322

Geplaatst door Danny322 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Express? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Express of stel zelf een nieuwe vraag.