Chevrolet US Trans Sport: Startonderbreker/afstandsbediening werkt niet meer

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 3350

Ik rijd al 13 jaar met veel plezier chevrolet trans sports. Nu heb ik er echter een, bouwjaar 1999, waarvan de startonderbreker/afstandsbediening (het losse ronde zwarte kastje) het niet meer doet. Batterijen vervangen hielp niet, anwbmonteur erbij, kabel doorverbonden van accu naar startmotor (geloof ik) geen resultaat. Toen zag hij dat het gesoldeerde contact in mijn ronde zwarte kastje loszat. Heb ik laten solderen. Geen resultaat. Nu zie ik wel een klein rood lampje oplichten naast een tweecontactspunt stekkerdoosje op het dashboard links van het stuur. Ik mis echter het 'resetstekkertje' (heet dit zo?). Is er nog aan zo'n stekkertje te komen of is er mogelijk een andere oplossing voor mijn probleem?

Chevyrijder

Geplaatst door Chevyrijder , lid sinds 5 jaar geleden

1 Reactie

Chevyrijder, 5 jaar geleden

Probleem is opgelost, gemini is eruit gehaald, nu start hij gewoon met sleutel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.