Daewoo-Chevrolet Lacetti: airbac

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 14

goede avond
ik heb al verschilende keren een vraag gesteld over lampje van airbac maar kan het niet oplossen
ik heb het weer uit laten lezen en ieder keer zeggen ze dat het de stekker onder de pasagiers stoel is en dan kijken ze die naar en die zit nu doorverbonden alles gereeset en lampje uit maar na een paar dagen gaat hij plotseling weer aan
nu had ik iemand gesproken die rijd ford en had het zelfde probleem ook gehad en daar hadden ze op laats gevonden was de massa ring van het stuur nu wil ik vragen of dat kan of dat bij lacettie ook wel eens voorgekomen is of iemand meegemaakt heeft
bij voorbaat dank

andre 1940

Geplaatst door andre 1940 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Lacetti? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

sprintcar (0) PRO, 13 jaar geleden

bij het uitlezen van de airbag foutcode wordt pecies duidelijk waar het probleem zit.
als dit bij de passagiers stoel zit moet je het niet in het stuur zoeken.
onder de stoel de complete stekker vervangen door een soldeer verbinding helpt en ook de bekleding gedeeltelijk losnemen en de bedrading van de zijairbag een beetje logischer laten lopen zonder knellingen helpt.
hebben trouwens bijna alle merken last van hoor , niet alleen chevrolet en ford.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Lacetti of stel zelf een nieuwe vraag.