Daewoo-Chevrolet Nubira: Fuseekogel vervangen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Voor de APK moet de fuseekogel links vervangen worden. Nu zie ik dat er zowel losse fusees als complete draagarmen te koop zijn. Wat is wijsheid ? Alleen de fusee of meteen maar een complete draagarm? Is dat laatste veel minder werk (ivm arbeidsloon)

Sander02

Geplaatst door Sander02 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Fuseekogel zit denk ik geklonken, deze de koppen afslijpen en de nieuwe monteren met bouten (zitten erbij).

Prijs in werkloon zal niet veel uitmaken, maar onderdelen verschil +/- Euro 100.

Sander02 (0), 15 jaar geleden

Bedankt, draagarm rubbers zijn in 2006 vervangen dus ik kan volstaan met enkel de fusee te laten vervangen? Is het ook nodig de wiel uitlijning daarna weer af te laten stellen. Dit is vrij recentelijk al gebeurt.

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Eigenlijk wel uitlijnen.

skippy47 (0), 15 jaar geleden

hoi sander02 bij mijn links voor hoor ik ook wat kraken , had jij dat ook? als wel dan is bij mijn ook de fusee kogel versleten.

Sander02 (0), 15 jaar geleden

Nee, ik had verder totaal geen klachten. De keurmeester heeft alleen een spelling opgemerkt die blijkbaar buiten de toleranties valt. Ik was juist heel tevreden met de wegligging en stuurgedrag nadat begin dit jaar de uitlijning was afgesteld. Dit zal dan helaas na vervanging van de fusee weer moeten gebeuren maar ik ga wel even kijken ze dat nog onder garantie willen doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.