Daewoo-Chevrolet Nubira: inhouden

Bouwjaar: 2001

hallo

onze nubira station rijdt verder prima. Maar het is alleen dat deze inhoud bij het wegtrekken en als er wordt geaccelereerd. Heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn?

m.v.g. jeroen

Koopsie

Geplaatst door Koopsie (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Jan Henken (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo,

Zijn de bougies en bougiekabels wel in goede staat? Soms wil het EGR (uitlaat gas circulatie) systeem ook wel deze problemen geven. Succes!

dinesh (0) PRO, 18 jaar geleden

probeer ook eens je gas klephuis schoon te maken

jan5058 (0), 18 jaar geleden

Heb je airco op de nubira? Bij het wegrijden met geschakeld airco(aan) vraagt deze min 5pk van het vermogen.Deze verneem je bij het optrekken van de auto,hij gaat +/- 1x schokken .

lickinstick (0), 17 jaar geleden

Ik heb net mijn Nubira 1,6 wagon op G3 uit de garage met hetzelfde probleem. Bleek dat de bougies niet meer goed waren. Het lijkt wel of hij nu sneller accelereerd. Het inhouden en stotteren is nu uit de wereld geholpen.

Technasi (0) PRO, 17 jaar geleden

Heb Er Verschillende Gehad Meest Voorkomend Probleem Bougie Kabels En Bougie's

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.