Daewoo-Chevrolet Kalos: lege accu

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Mijn ouders hebben een Kalos Breeze 1.1. Nu is het probleem dat als de auto 1 of meerdere dagen niet gebruikt wordt, de accu leeg is.
De auto is al diverse malen door de garage onderzocht maar ze kunnen niets vinden. Ze zien op de meetapparatuur dat er ergens stroom wordt gebruikt als de auto uit staat, maar ze kunnen niet ontdekken waar vandaan. Ze hebben overigens een zelfde type Kalos er naast gezet en die gaf hetzelfde probleem!!! Er moeten dus meer mensen zijn die dit probleem met hun Kalos hebben. Wie kan helpen??????

sammie70

Geplaatst door sammie70 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Kalos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hennep (0), 16 jaar geleden

blijft er niks ingeschakeld verwarming of binnenverlichting of lekstroom via radio of zekeringkast misschien ook wel vocht

sammie70 (0), 16 jaar geleden

De binnenverlichting gaat gewoon uit (ook de kofferbak) en volgens de garage is er geen lekstroom via de radio. De zekeringkast en verwarming weet ik niet, maar dat zullen ze navragen bij de garage. Bedankt in ieder geval voor het meedenken!!!

HuubGTX (0), 16 jaar geleden

Hoogvermogensrelais dat niet afvalt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Kalos of stel zelf een nieuwe vraag.